Hialuronsavas ajakfeltöltés

Hialuronsavas ajakfeltöltés

Hialuronsavas ajakfeltöltés

Hialuronsavas ajakfeltöltés

A dús ajak a női arc legcsábítóbb eleme. A természetes hatású, telt ajkak pedig akár már pár tűszúrással elérhetők! Magabiztosság, önbizalom, vonzerő. 

Tökéletes megoldás a tónusvesztett ajkak, asszimetria korrigálására, az apró, száj körüli ráncok eltűntetésére, illetve akár fiatalok számára, akik egy kicsit vastagabb ajkakra vágynak, vagy netán a szigorúbb hatást keltő, keskeny ajkukat lágyabb, érzékibb vonalakra cserélnék.

Klinikánk elkötelezett a minőségi szolgáltatások iránt, így az ajakvastagító beavatkozást a piacon kapható legjobb minőségű hialuronsavas feltöltőanyaggal végzi. A svájci Laboratoires TEOXANE cég 100% hialuronsav alapú Teosyal termékcsalád és a mi szakértelmünk garantálja a kiváló eredményt!


botoxA kezelés menete:

- Hialuronsavas ajakvastagítás kb. 30 percig tartó nem sebészeti, kozmetológiai beavatkozás, melyet csak képzett orvos végezhet. Az ajakvastagítás orvosi konzultációval kezdődik. A lehetőségek és várható végeredmény tisztázása, valamint a Beleegyező nyilatkozat aláírása után helyi érzéstelenítést alkalmazunk érzéstelenítő krém vagy injekció használatával. A feltöltő anyagot nagyon vékony tűvel juttatjuk az ajkakba. 

Hialuronsavas ajakvastagítás nem fájdalmas!

- A kezelés hatása rögtön látható, de a valódi végeredmény kb. 2 hét múlva lesz érzékelhető. Az ajakvastagító beavatkozás tartóssága egyéntől függően akár egy éven át is fennállhat, de ezt az időtartamot több tényező – úgymint az életkor, a bőr típusa, a páciens életmódja és a befecskendezett feltöltő anyag  mennyisége – is befolyásolja. A beadott hialuronsav fokozatosan bontódik le a bőrben. Hialuronsavas ajakvastagítás akár többször is ismételhető, korrigálható.

- Hialuronsavas ajakvastagítás megkezdése előtt és utána is fénykép készül. 

- Az ajakfeltöltő kezelésről minden páciens névre szóló ún. “Beauty Pass”-t kap. Ezen “útlevélbe” kerül rögzítésre az elvégzett beavatkozás, annak időpontja, a beadott feltöltő anyag LOT száma.