Thread Lifting - Bioszálas arckontúrozás

Thread Lifting - Bioszálas arckontúrozás

Thread Lifting - Bioszálas arckontúrozás

Thread Lifting - Bioszálas arckontúrozás

Mi is pontosan a Thread Lifting?

A thread lifting egy az arcfelvarrás minimál invazív alternatívája. A kor előrehaladtával a bőr tartószövetei meggyengülnek, ezzel a feszesség folyamatosan csökken. Az eljárás folyamán a kezelt területbe fonalakat helyezünk el, és ezek bejuttatásával érjük el a kívánt hatást. Ezek a fonalak steril, bőrbarát anyagból készülnek, melyek egy idő után teljesen felszívódnak. A szálak mentén a regenerációs folyamatok indulnak meg, melyek serkentik a kollagéntermelést.

Hogyan zajlik a kezelés?

Az eljárás során helyi érzéstelenítésben, egy vezető tű segítségével a bőr alá juttatjuk a korábban kiválasztott fonalakat. A fonalak darabszámától függően a kezelés köze 30-60 percet vesz igénybe. A hatás azonnal látható, de a végleges eredmény 3 hónap múlva válik teljessé. A beültetett fonalak nem csupán megtámasztják a szöveteket, hanem a kollagén termelést is elindítanak maguk körül, ezáltal feszesítik a bőrt abban az irányban, ahonnan be lettek fűzve. Ezt a hatást vektoriális kollagén indukciónak nevezzük.

Kinek ajánlott a kezelés?

A bioszálas arcfeszesítés nem helyettesíti az arcfiatalító műtéteket, csupán finom korrekciók érhetőek el vele. Nagy általánosságban azt mondhatjuk, hogy 35-50 éves kor között ajánlott hölgyeknek és férfiaknak.

Mennyire Biztonságos a kezelés?

Teljes mértékben, minimális vérzési kockázat van esetlegesen. A beültetett szálak 100%-ban felszívódnak.

Vannak mellékhatások?

Mint minden kezelésnél itt is előfordulhatnak nem kívánt reakciók. A kezelt területen lehet bevérzés, duzzanat vagy fájdalom, de ezek pár nap múlva teljes mértékben elmúlnak.