Plasmage terápia

Plasmage terápia

Plasmage terápia

Plasmage terápia

Nem csak a fogainkon múlik, hogy mosolyunk mennyire lesz magával ragadó. Az egész arc esztétikai összhangjában a bőrünknek kiemelt szerep jut. A folyamatos fejlesztéseink újabb mérföldkőhöz érkeztek. A méltán híres és nem utolsó sorban legmodernebb technológiával dolgozó Plasmage bőrfiatalító kezelések mostantól elérhetőek nálunk is. Ezzel a technológiával nem csak a száj körüli kis ráncokat, hanem komplett szemhéj plasztikát is végezhetünk.

Mi is az a Plasmage?

Egy plazmatechnológiával működő mikrosebészeti eszköz.

Nem szabad összetéveszteni a kozmetikusoknál található PlasmaPen-nel!
A különbséget úgy tudjuk a legegyszerűbben elmagyarázni, hogy a Plasmage  kezeléskor valódi plazma kisülés jön létre és a kezelt területen a bőr elpárolog, ezzel szemben a plazmapenek csupán megégetik a területet, ami hegesedést okozhat.A Plasmage gép a levegőben lévő gázok ionizációjával hoz létre egy kis elektromos ívet, gyakorlatilag egy miniatűr villámcsapás jön létre.

Hogyan zajlik a kezelés?

A Plasmage kezelésre kortól, nemtől és bőrtípustól függetlenül majdnem mindenki alkalmas. A kezelést megelőzően orvosi konzultáció keretében születik a döntés a beavatkozás elkezdéséről. Plasmage kezelés kb. 15-30 percig tart, látható végeredménye pedig körülbelül 6-8 hét múlva lesz. Első lépésben érzéstelenítő krémet alkalmazunk a kezelni kívánt területen, majd 25-30 perc hatóidő után kezdődik a kezelés, amely során 1-3mm-es távolságban pontonként kezeljük a kívánt területet. 

Azonnali feszesítő és a kötőszeti rostokat összehúzó hatása révén elindul a bőr rostjainak újrarendeződése, a bőr rejuvenaciója. A bőrfelület, a plazma segítségével olyan módon kerül szublimálásra “elpárologtatásra”, hogy mindeközben az alatta található kötőszövet nem sérül. A helyi érzéstelenítés miatt csak minimális szurkáló jellegű érzés jelentkezhet a bőrön.


A kezelés után fényvédő krémet és a napszemüveget javasolt használni. 

Rendelőnkben a szükséges kozmetikumok rendelkezésre állnak. 

A pörkök 5-7 napon belül esnek le, a bőr 6-8 hét után teljesen megújul.
A kezelés után duzzanat lép fel a kezelt területen, de ez 2-3 napon belül eltűnik. Ebben az időszakban fontos a folyamatos hűtés, amihez hűtőmaszkot biztosítunk. 

Ha a keletkező ödéma mérete túl nagy lenne, akkor ezt az állapotot szteroid gyulladáscsökkentővel tudjuk kezelni (amennyiben lehetséges ilyen típusú gyógyszert alkalmazni a páciensnél).

Bizonyos páciensek esetében a kezelés ismétlésére is szükség lehet.